Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
03 Kasım 2022, Perşembe

Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu’nda Şube Başkanı Abdulkadir YABİR, güven tazeledi.

Genel kurula Sağlık-Sen Genel Sekreteri Durali Baki ve Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan,kurum yöneticileri, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, siyasi parti temsilcilerinin ve delegelerin yanı sıra Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgat, Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar, Bingöl Şube Başkanı Bilal ARSLAN, Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah ANMAL, Yalova Şube Başkanı Halil İbrahim Özer, Adıyaman Şube Başkanı Yakup Çelik, Mardin Şube Başkanı Abdullah Saruhan, Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ve Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı katıldı. 

 

Şube Başkanı Yabir: Sağlık-Sen, Sağlık Çalışanlarının Umududur.

Güven tazeleyen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir YABİR yaptığı konuşmada, Sağlık-Sen'in sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının umudu olduğunu söyledi. 

Bugün buraya bir gerekliliği yapmak, bir rutini yerine getirmek için toplanmadık. Kökü mazide meyvesi müstakbelde olan Sendikamızın geleceğini şekillendirmek, geleceğe uzanmasını hak ve hukuk içerisinde sağlamak, liyakat ve ehliyet esaslarına uygun hareket yolunu seçmek için toplandık.

            Sendikamızın kuruluş amacına ve faaliyetlerine uygun tüm şahsi beklenti ve taleplerimizi bir kenara bırakarak bu kutlu davanın bir milim geri gitmesine müsaade etmeyecek,kutlu davamızın menfaatini tüm şahsi taleplerimizin üstünde tutarak ilk günkü aşkla devam etmemiz bu davaya olan vefamızın bir gereğidir. 

diye konuştu.  

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı Abdulkadir Yabir, Şube Başkan Vekili Reşit Doğan,Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mahmut Kılıç, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Feridun Doğan, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Ağaç, Hukum Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Haydar Kada, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Cihat Özgültekin.

PAYLAŞ :