AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığından Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesine Hayırlı Olsun Ziyareti
03 Kasım 2022, Perşembe

Şanlıurfa Sağlık-Sen Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunda şube başkanlığına seçilen Abdulkadir YABİR ve yönetim kurulu üyelerine Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman KIRIKÇI ve Yönetim Kurulu hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Şube binasında gerçekleştirilen ziyaret de Ak parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman KIRIKÇI ‘Vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmak gönül işidir. Sağlık personelleri bu gönüllülük ile işlerini yapmaktadır. Sağlık-Sen sağlık çalışanlarının hakkını savunma noktasında önemli bir sendikadır. Hak savunmasında bu denli önemli bir yere sahip olan Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube başkanlığı görevini Abdulkadir YABİR bey gibi başarısını kanıtlamış birisinin yürütecek olması bizleri memnun etmiştir. Kendisine ve yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar diliyor ayrıca ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

Ziyaretten memnuniyet dileklerini ileten Şanlıurfa Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdulkadir YABİR ‘Sendikamızın kapısı başta sağlık personelleri olmak üzere tüm vatandaşlarımıza açıktır. Bizler şube başkanlığı görevine hizmet için talip olduk. Bizleri Şube başkanlığı görevine layık gören Şanlıurfa sağlık-Sen üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

PAYLAŞ :